Camerasysteem

Met onderhoud verhelp je eventuele storingen voordat ze echt een probleem zijn. De camera’s worden nagekeken, schoongemaakt en opnieuw gericht. De software en firmware van het systeem worden weer up to date gemaakt. Mochten er defecte onderdelen gevonden worden, dan worden deze vervangen.

Niks is vervelender dan er te laat achter komen dat het niet meer werkt. Bijvoorbeeld na een inbraak. Bij het terugkijken komt men erachter dat er geen opname is, omdat bijvoorbeeld de harde schijf stuk is. Deze situatie komen wij helaas regelmatig tegen en mag nooit gebeuren. Het is verschrikkelijk als een camerasysteem faalt wanneer het zo hard nodig is.

Alarmsysteem

Een alarminstallatie is er voor uw veiligheid en om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak en/of brand. Om er zeker van te zijn dat uw alarminstallatie naar wens blijft werken, adviseren wij onze klanten om jaarlijks een onderhoud/controle te laten uitvoeren.

De punten en werkzaamheden die tijdens een jaarlijks onderhoud aan bod komen, zijn:

– upgraden nieuwere software, indien deze beschikbaar is.
– testen of alle meldingen, die door de diverse melders (inbraak-, overval-, sabotage-, en brandalarm) worden gegenereerd, door de meldkamer worden ontvangen.
– het geheugen wordt uitgelezen op systeemfouten.
– er wordt een back-up gemaakt van de programmering. Op deze manier blijven alle geprogrammeerde gegevens, zoals bijvoorbeeld gebruikerscode(s), behouden.
– tevens wordt er gekeken of er geen obstakels voor de detectoren zijn geplaatst, zodat het bereik van de melders optimaal blijft.
– aanpassen van codes en/of instellingen als u dat wenst.
– voorrang bij storingen maar ook bij aanpassing/uitbreiding van de installatie.
– altijd recht op service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.