Met de meldkamer is er 24/7 iemand thuis

  • Bij de meldkamer verwerken ze alarmmeldingen van je alarm, camera of brandmeldsysteem.
  • Met de SOS functie op de app is de meldkamer altijd bij je, waar je ook bent.
  • Storingen worden direct aangemeld door de meldkamer bij de servicepartij.
  • Direct Live View door de politie.
  • Grotere pak kans bij een inbraak.

Meldkamerdiensten en Live View

Als je in het bezit bent van een camerasysteem, kun je door alarmverificatie een groot voordeel behalen. Bij alarmverificatie ontvangt de meldkamer naast de alarmmelding ook direct het livebeeld van je camerasysteem. De meldkamer kijkt dan live mee en bepaalt nauwkeurig of het een terechte melding is, waarna gerichte vervolgacties worden ingezet. Bij een serieuze melding worden de beelden, door middel van Live View, direct doorgeschakeld naar de meldkamer van de politie, zodat zij live mee kunnen kijken en actie kunnen ondernemen. Door deze werkwijze geven zij de melding een hogere prioriteit. 

Meldkamer beveiliging

Een veilige woonomgeving of werkomgeving wordt niet alleen bepaald door een betrouwbaar alarm en eventueel camerasysteem. Een onderdeel van de elektronische beveiliging zijn de daarbij horende meldkamerdiensten. Snelle, professionele opvolging na of zelfs voor een melding. Om je optimale veiligheid te garanderen, kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week beroep doen op de meldkamer.

Bij onze meldkamer verwerken ze alarmmeldingen van je alarm- en/of camerasysteem. Naar gelang het type alarmmelding nemen zij direct actie en bellen ze jou, andere opgegeven contactpersonen, de politie, bewakingsdienst of andere hulpdiensten.