Wil je met een gerust hart van huis gaan?

Kies dan voor een camerasysteem van Metz Beveiliging. Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. We werken met bekabelde systemen, waardoor hacken bijna niet mogelijk is. De full HD camera’s zijn gemakkelijk te bedienen via de app, waarmee u ook altijd live kan meekijken.

Of het nu gaat om brandbeveiliging, camerasystemen of inbraakbeveiliging, alles kunnen wij voor u realiseren. U wilt natuurlijk dat uw woning of bedrijfspand goed beschermd is. Zo houdt u uw waardevolle spullen veilig, maar het is ook een fijner idee voor jezelf om een goede beveiliging te hebben. Zo ga je met een gerust hart de deur uit.

Helemaal door ons laten installeren?

Wil je liever de hele installatie aan een vakman uitbesteden? Dan kunnen wij dit natuurlijk voor je doen. Onze monteur vertrekt pas als de installatie helemaal naar wens werkt en alles is opgeruimd.

Duur van de installatie

Normaal gesproken zal de installatie van je nieuwe camera of alarmsysteem niet meer dan een werkdag door één monteur in beslag nemen. Bij grotere projecten zorgen wij altijd dat er meerdere monteurs aanwezig zijn. 

Camera installatie met een glimlach vooraf en service achteraf.

Wij doen dit werk al enige tijd en onze klanten zijn altijd tevreden met ons en de service die wij bieden. Onze service is uniek. Bij andere bedrijven betaal je vaak geld voor service, zelfs na een paar dagen nadat je camera’s geplaatst zijn. Dat is bij ons niet het geval.

Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom adviseren wij je vooraf graag uitgebreid over alle mogelijkheden, zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van je aankoop.