Bescherm je huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem.

Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Metz Beveiliging geeft je graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door één van onze monteurs. 

Of je nu op vakantie bent, op je werk of op visite met het hele gezin. Het is een geruststellende gedachte dat er iemand op je eigendommen let. Controleer je alarm op je telefoon, computer op tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

Eenvoudig te bedienen

Iedereen kan het alarmsysteem eenvoudig bedienen. En op een manier die jij het makkelijkste vindt. Het kan met de app, een bedieningspaneel, een sleutelhanger of met een pasje.

Waar werken wij mee?

“Wij vinden dat mensen moeten kunnen leven en genieten zonder angst”. Dat is het motto van Ajax. Dankzij hun beveiligingssysteem, dat hun constant verbeteren, willen zij mensen een veilig gevoel geven. Wanneer je kiest voor de betrouwbare bescherming van Ajax, bent u beschermd tegen diefstal, brand en lekkages die uw eigendommen en uw naasten schade kunnen berokkenen.

Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom adviseren wij je vooraf graag uitgebreid over alle mogelijkheden, zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van je alarm installatie.